GUBERNA logo
GUBERNA, het Instituut voor Bestuurders, heeft als doelstelling het bevorderen van deugdelijk bestuur in al zijn dimensies en voor alle types bedrijven. Zij doet dit zowel door het sensibiliseren, informeren en opleiden. Om deze doelstelling te realiseren vormt GUBERNA en haar leden (bestuurders, CEOs en topmanagers) een dynamisch platform voor de uitwisseling van ervaringen en de overdracht van kennis inzake governance.

In de kijker

Wat is jouw definitie van een kmo?
Openbare raadpleging van de Europese Commissie
Naar aanleiding van de evaluatie van de definitie van kleine en middelgrote ondernemingen, heeft de Europese Commissie een public hearing opgezet. Op grond van de ontvangen input, zal zij beslissen of de definitie moet worden aangepast. De GUBERNA Alumni Council willen deze kans niet laten liggen en heeft een discussietekst voorbereid. De definitieve versie zullen we op 5 mei indienen bij de Europese Commissie die alle ontvangen bijdragen online zal publiceren. Graag roepen we jullie op om de discussietekst te bekijken en jullie input vóór 24 april 2018 te bezorgen.

Het GUBERNA Jaarverslag 2017 met een overzicht van de verwezenlijkingen van 2017 en een vooruitblik naar 2018 is nu beschikbaar.

GUBERNA Newsletter (Juni 2017)

 

 

Foto's van Event : "Welcome to our new members"

Bekijk alle foto's van deze activiteit

Agenda

24 apr 2018
Louvain-la-Neuve
Forum
28 mei 2018
Hasselt
Ontbijtsessie
guberna
14 jun 2018
Beersel
Alumni Event
guberna
14 jun 2018
Beersel
Alumni Event
guberna
05 dec 2018
Belfius Brussels
Alumni Event
guberna
"
Een gebrek aan openheid van geest is vaak een grote rem op groei.
Lutgart Van den Berghe
"
"
Uitwisselen van ervaring en kennis zijn onmisbaar voor elke bestuurder en deugdelijk bestuur is essentieel voor elke onderneming. GUBERNA staat voor beiden
Michèle Sioen
"

corporate governance, opleidingen, publicaties, best practices, Dag van de Bestuurder, basisopleiding voor bestuurders