GUBERNA logo

Ontbijtsessie POLLET: 8 generaties, 250 jaar geschiedenis

18 oktober 2017
Ontbijtsessie
Doornik
FR
Jean-Nicolas D'Hondt, CEO

Inhoud

De firma POLLET, opgericht in 1763, is al meer dan 8 generaties een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoek, productie en verkoop van onderhoudsproducten voor de hygiëne- en reinigingsmarkt.

Vanuit een sterke lokale verankering, heeft POLLET een internationale dimensie ontwikkeld en exporteert het via een netwerk van internationale partners naar meer dan 15 landen, waaronder de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Hongarije en Nederland. POLLET biedt zijn meer dan 2.000 klanten - zowel B2B als B2C - performante en voordelige oplossingen door middel van duurzame, hoogtechnologische producten en een gepersonaliseerde service. 
Als innoverend bedrijf hecht POLLET eveneens een groot belang aan ecologie. Met meer dan 20 jaar expertise in biotechnologie, ontwikkelde het internationaal gecertificeerde ecologische producten.  Reeds meer dan 45% van alle producten zijn ecologisch en POLLET plant een constante vooruitgang in de komende jaren. 

Wilt u graag meer weten?

Neem op 18 oktober deel aan onze ontbijtsessie in Doornik en laat u inspireren door de getuigenis van Jean-Nicolas D’Hondt, Gedelegeerd Bestuurder van de firma POLLET en lid van de 8ste generatie.
Jean-Nicolas D’Hondt zal u meenemen doorheen de belangrijkste fases in de ontwikkeling van het bedrijf (innovatie en onderzoek, evolutie van de productie, internationalisatie, …) en de evolutie van het governance model, aangepast aan de noden van het bedrijf.

Praktische informatie

Woensdag 18 oktober, 8h tot 10h.

Deze ontbijtsessie vindt plaats op het regionale hoofdkantoor van onze partner ING in Doornik: Quai Dumon 3, 7500 Doornik

Voor wie ?

De GUBERNA ontbijt sessies zijn een must voor managers, bestuurders en eigenaars van KMO’s die overtuigd zijn dat deugdelijk bestuur een hefboom is voor duurzame groei, en een governance model wensen in te voeren dat aangepast is aan hun omvang en specifieke noden. Ze bieden hen de kans om getuigenissen te horen van KMO-managers die deugdelijk bestuur reeds ingevoerd hebben in hun onderneming.

Inschrijvingen

Schrijf nu in voor dit gratis evenement : online inschrijven 

Opleidingspunten

?
1 punt

Vragen? Contacteer ons

   Rachel Feller
   02/518.18.03
   rachel.feller@guberna.be

 

Agenda

07 mrt 2018
Brussel
Event
guberna
15 mrt 2018
Brussels
Education
27 mrt 2018
Brussel
Ledenforum
guberna
27 mrt 2018
Brussel
Event
guberna

Ontbijtsessie POLLET: "8 generaties, 250 jaar geschiedenis"