GUBERNA logo

Family Business Governance

Goede familiale fundamenten, daar bouw je een stevige onderneming op. GUBERNA is ervan overtuigd dat goed bestuur op het niveau van de onderneming en van de familie hand in hand gaan.

Het Centrum voor Family Business Governance begeleidt, informeert en adviseert familiale ondernemers en ondernemersfamilies zodat ze hun levenswerk succesvol kunnen bestendigen in de toekomst. De klemtoon ligt hierbij op het uitbouwen van professionele relaties tussen de familie en de familiale onderneming. Dit wordt verwezenlijkt via de ontwikkeling van stevige governance fundamenten en een professionele familiale governance. De familieraad, het familieforum en het familiaal charter zijn essentiële bouwstenen van een familiale governance waarvan de dynamiek en eigenheid ontrafeld en toegelicht wordt tijdens tal van initiatieven en activiteiten.

We hebben niet enkel aandacht voor de mensen aan het roer, maar ook voor de familieleden die, ook al staan ze misschien wat verder van het schip, evenveel baat hebben bij een behouden vaart.

Tot dit doel begeleiden we familiale ondernemers op maat, bieden we hen de kans om ervaringen uit te wisselen met ‘peers’ en sensibiliseren we de politieke wereld voor de specifieke uitdagingen van familiale bedrijven. 

Vragen? Contacteer ons

 Liesbeth De Ridder
 Liesbeth.deridder@guberna.be
 Tel 09/210.98.91

 

In samenwerking met onze research partner

 

Agenda

17 jan 2019
Brussels
Member event
guberna
29 jan 2019
Brussels
Round Table
guberna
30 jan 2019
Brussel
Round table
guberna
06 feb 2019
Brussel
Round table
guberna
13 feb 2019
Brussel
Round table
guberna

Family Business Governance