GUBERNA logo

Toekomstige activiteiten

GUBERNA organiseert diverse activiteiten voor leden en geïnteresseerden, waar steeds een actueel governance-thema in de kijker wordt geplaatst.

Wij volgen de evoluties inzake ‘goed bestuur’ voor u op, zowel op nationaal als internationaal vlak, en beogen telkens een mix van concepten en praktijk. 
Het ‘format’ kan variëren van een opleiding, over een seminarie, een werkgroep, een ontbijtsessie of een rondetafel tot een bedrijfsbezoek. U vindt er steeds een platform voor de uitwisseling van ervaringen, kennis en ‘best practices’. Dankzij ons uitgebreid netwerk kan u ook van gedachten wisselen onder ‘peers’.

Hieronder vindt u een greep uit het aanbod. GUBERNA behaalde bovendien het QFor kwaliteitslabel voor al haar seminaries inzake kennisoverdacht.

DatumTitelTypeLocatieTaal

26 sep 2018

Value Square- Harmonie in de Familie? De illusie van...

Prof. dr. Alain Laurent Verbeke, professor aan de KU Leuven en Harvard
Seminarie
Antwerpen
NL
27 sep 2018

SuperNova

GUBERNA members can purchase discounted tickets via the link on the GUBERNA website.
Event
Antwerp
EN
28 sep 2018

SuperNova

GUBERNA members can purchase discounted tickets via the link on the GUBERNA website.
Event
Antwerp
EN
10 okt 2018
Training programme
Brussels
EN
16 okt 2018
Event
Brussel
NL
17 okt 2018
Opleiding
Brussel
NL

Pagina's

"
GUBERNA biedt ook een brede waaier van diensten aan die het mogelijk maken om als (onafhankelijk) bestuurder met open ogen en genoeg zelfvertrouwen een mandaat op te nemen en een impact te hebben op het bedrijf.
Michel Van den Mooter
"
Foto's van Event : "Closing event - GUBERNA Mentoring programme at board level 2016-2018 - Exclusive event - by invitation only"

Bekijk alle foto's van deze activiteit

Komende activiteiten