GUBERNA logo

Toekomstige activiteiten

GUBERNA organiseert diverse activiteiten voor leden en geïnteresseerden, waar steeds een actueel governance-thema in de kijker wordt geplaatst.

Wij volgen de evoluties inzake ‘goed bestuur’ voor u op, zowel op nationaal als internationaal vlak, en beogen telkens een mix van concepten en praktijk. 
Het ‘format’ kan variëren van een opleiding, over een seminarie, een werkgroep, een ontbijtsessie of een rondetafel tot een bedrijfsbezoek. U vindt er steeds een platform voor de uitwisseling van ervaringen, kennis en ‘best practices’. Dankzij ons uitgebreid netwerk kan u ook van gedachten wisselen onder ‘peers’.

Hieronder vindt u een greep uit het aanbod. GUBERNA behaalde bovendien het QFor kwaliteitslabel voor al haar seminaries inzake kennisoverdacht.

DatumTitelTypeLocatieTaal

23 jan 2020
Member Event
Brussels
EN
20 feb 2020

Mergers, acquisitions and buyouts conference

GUBERNA members receive 50€ discount when mentioning the code 'Guberna2020'.
Conference
Gent
EN
24 mrt 2020
Event
Brussels
NL
FR
"
GUBERNA biedt ook een brede waaier van diensten aan die het mogelijk maken om als (onafhankelijk) bestuurder met open ogen en genoeg zelfvertrouwen een mandaat op te nemen en een impact te hebben op het bedrijf.
Michel Van den Mooter
"
Foto's van Soirée échanges d’expériences : "Färm : La gouvernance participative d'une jeune success story bruxelloise. Son écho auprès d’une imprimerie innovante à haute valeur ajoutée : Drifosett"

Bekijk alle foto's van deze activiteit

Komende activiteiten