GUBERNA logo

Toekomstige activiteiten

GUBERNA organiseert diverse activiteiten voor leden en geïnteresseerden, waar steeds een actueel governance-thema in de kijker wordt geplaatst.

Wij volgen de evoluties inzake ‘goed bestuur’ voor u op, zowel op nationaal als internationaal vlak, en beogen telkens een mix van concepten en praktijk. 
Het ‘format’ kan variëren van een opleiding, over een seminarie, een werkgroep, een ontbijtsessie of een rondetafel tot een bedrijfsbezoek. U vindt er steeds een platform voor de uitwisseling van ervaringen, kennis en ‘best practices’. Dankzij ons uitgebreid netwerk kan u ook van gedachten wisselen onder ‘peers’.

Hieronder vindt u een greep uit het aanbod. GUBERNA behaalde bovendien het QFor kwaliteitslabel voor al haar seminaries inzake kennisoverdacht.

DatumTitelTypeLocatieTaal

26 mrt 2019

Welcome new members

GUBERNA team en getuigenissen
Event
Brussel
NL
FR
26 mrt 2019

Algemene Ledenvergadering 2019

Mr Jacques Crahay (UWE / Cosucra - Groupe Warcoing), Prof. Alain François (VUB, Eubelius), Mrs Saskia Van Uffelen (Independant director)
Ledenforum
Brussel
NL
FR
25 apr 2019
Forum
Louvain-la-Neuve
FR
30 apr 2019
Rondetafel
Brussel
NL
FR
07 mei 2019
A joint conference of ecoDa, PwC and the World Business Council for Sustainable Development (WBCSD)
Brussels
EN
16 mei 2019
Rondetafel
Brussel
NL
FR

Pagina's

"
GUBERNA biedt ook een brede waaier van diensten aan die het mogelijk maken om als (onafhankelijk) bestuurder met open ogen en genoeg zelfvertrouwen een mandaat op te nemen en een impact te hebben op het bedrijf.
Michel Van den Mooter
"
Foto's van Event : "De onafhankelijke bestuurder in de publieke sector - jaarlijks event van het Centrum Public Governance"

Bekijk alle foto's van deze activiteit

Komende activiteiten