GUBERNA logo

Komende activiteiten

GUBERNA organiseert diverse activiteiten voor leden en geïnteresseerden, waar steeds een actueel governance-thema in de kijker wordt geplaatst.

Wij volgen namelijk de evoluties inzake ‘goed bestuur’ voor u op, zowel op nationaal als internationaal vlak. Wij beogen telkens een mix van concepten en praktijk.

Het ‘format’ kan variëren van een opleiding, over een seminarie, een werkgroep, een ontbijtsessie of een rondetafel tot een bedrijfsbezoek. U vindt er steeds een platform voor de uitwisseling van ervaringen, kennis en ‘best practices’. Dankzij ons uitgebreid netwerk kan u ook van gedachten wisselen onder ‘peers’.

Hieronder vindt u een greep uit het aanbod. GUBERNA behaalde bovendien het QFor kwaliteitslabel voor al haar seminaries inzake kennisoverdacht.

DatumTitelTypeLocatieTaal

18 sep 2018
Event
Brussel
NL
FR
18 sep 2018
Member event
Brussels
NL
FR
EN
10 okt 2018
Training programme
Brussels
NL
17 okt 2018
Opleiding
Brussel
NL
05 dec 2018

Alumni Forum on economic trends for the near future

Geert Gielens, Chief Economist, Belfius
Alumni Event
Belfius Brussels
NL
FR
"
GUBERNA biedt ook een brede waaier van diensten aan die het mogelijk maken om als (onafhankelijk) bestuurder met open ogen en genoeg zelfvertrouwen een mandaat op te nemen en een impact te hebben op het bedrijf.
Michel Van den Mooter
"
Foto's van Event : "Closing event - GUBERNA Mentoring programme at board level 2016-2018 - Exclusive event - by invitation only"

Bekijk alle foto's van deze activiteit

Komende activiteiten