GUBERNA logo

Komende activiteiten

GUBERNA organiseert diverse activiteiten voor leden en geïnteresseerden, waar steeds een actueel governance-thema in de kijker wordt geplaatst.

Wij volgen namelijk de evoluties inzake ‘goed bestuur’ voor u op, zowel op nationaal als internationaal vlak. Wij beogen telkens een mix van concepten en praktijk.

Het ‘format’ kan variëren van een opleiding, over een seminarie, een werkgroep, een ontbijtsessie of een rondetafel tot een bedrijfsbezoek. U vindt er steeds een platform voor de uitwisseling van ervaringen, kennis en ‘best practices’. Dankzij ons uitgebreid netwerk kan u ook van gedachten wisselen onder ‘peers’.

Hieronder vindt u een greep uit het aanbod. GUBERNA behaalde bovendien het QFor kwaliteitslabel voor al haar seminaries inzake kennisoverdacht.

DatumTitelTypeLocatieTaal

28 mei 2018

Besturen in groeibedrijven: Het succesverhaal van...

Jean-Pierre Wuytack (CEO, Vandersanden Group), Guy Wauters (CFO, Vandersanden Group)
Ontbijtsessie
Hasselt
NL
01 jun 2018
Programme
Ghent, Brussels & Louvain
EN
05 jun 2018

Administrateur d’hôpital et de réseau : quelles...

La Maîtrise en Management des Institutions de Santé et de Soins (MMISS-ULB) tiendra le mardi 5 juin 2018 de 18 à 21 h un séminaire-débat consacré aux responsabilités des administrateurs d'hôpital et de réseau hospitalier. Ce séminaire s'adresse au public, et en particulier aux cadres et aux administrateurs du secteur hospitalier, ainsi qu'à ceux des organes qui en régulent le fonctionnement.
conférence-debat ouvert au public
Bruxelles- Solvay Brussels School of Economics & Management
FR
14 jun 2018

Alumni Day 2018

Philip Alliet (CEO Aon Belgium), Jonas De Cooman (co-founder Spott), Sophie Flagotier (CEO Youmeal), Miel Horsten (CEO ALD Automotive Belgium & President of Renta), Geert Roelens (independent director)
Alumni Event
Beersel
NL
FR
14 jun 2018
Alumni Event
Beersel
NL
FR
10 okt 2018
Training programme
Brussels
NL

Pagina's

"
GUBERNA biedt ook een brede waaier van diensten aan die het mogelijk maken om als (onafhankelijk) bestuurder met open ogen en genoeg zelfvertrouwen een mandaat op te nemen en een impact te hebben op het bedrijf.
Michel Van den Mooter
"
Foto's van Ledenforum : "Algemene Ledenvergadering 2018"

Bekijk alle foto's van deze activiteit

Komende activiteiten