resilience

Befimmo initiatieven

Befimmo heeft sinds het begin van de gezondheidscrisis bijgedragen tot solidaire initiatieven of deze gelanceerd, zoals bij voorbeeld :

  • De VZW La Route des Défis, dat ontvangers, schenkers en instellingen in een solidaire kring samenbrengt, heeft de operatie “LinkUp” opgestart. Deze heeft als doel om de mensen die afgezonderd worden in ziekenhuizen de kans te bieden om in contact te blijven met naasten tijdens deze lockdown-periode. In dit kader heeft Befimmo tablets geschonken om zo de verbinding tussen de zieken en hun naasten te helpen behouden en dus het afzonderingsgevoel te verminderen. De tablets werden in verschillende ziekenhuizen uitgedeeld (https://www.operationlinkup.be/.)
     
  • Met Pasen heeft Befimmo de lokale activiteit ondersteund door chocoladedoosjes te bestellen bij een Belgische chocolatier. Deze werden geleverd aan alle werknemers en hun gezinnen (om hen aan te moedigen tijdens de lockdowm-periode). Er werden ook chocoladedoosjes geschonken aan het Rode Kruis van Oudergem (dat het Befimmo-team het hele jaar door steunt in verschillende initiatieven) om geïsoleerde of behoeftige mensen in de gemeente wat troost te bieden (https://elisabeth.be/nl/).