gratis bloemen

Gratis bloemen voor alle artsen en medewerkers van AZ Alma en veel muziek

"Geachte dokter,

Beste medewerker

 

Uw inzet tijdens deze coronacrisis wordt heel erg gewaardeerd, zowel in als buiten het ziekenhuis. Heel wat bedrijven bieden materiaal, maar soms ook zoete en fleurige extraatjes aan. Die kunnen dan onder de artsen en medewerkers verdeeld worden. En omdat het Paasvakantie is, mag het een beetje meer zijn, dachten we. Vanwege de firma nv Vandenbussche, bouwonderneming uit Aalter, kregen we voor elke arts en medewerker een pot azalea’s aangeboden! Deze lading van bijna 1500 fleurige potten wordt in twee keer geleverd: een deze week en een tweede volgende week.

 

Iedereen kan een bloemetje komen afhalen op de Kiss & Ridezone vlak voor het ziekenhuis, naast de Aorta. Het is de bedoeling dat u dat bloemetje meeneemt wanneer u op weg bent naar uw wagen of fiets om naar huis te vertrekken. De bloemen mogen onder geen beding in het ziekenhuis, we hebben vorige week het schenken van bloemen aan de patiënten verboden en moeten nu dus zelf het goede voorbeeld geven.

U kan zelf uw pot azalea’s komen afhalen of aan een collega vragen om dit voor u te doen. Om te zorgen dat iedereen een plant kan ontvangen, worden de afhalingen bijgehouden op een lijst.

De bloemen kunnen deze week afgehaald worden

  • Op donderdag 9 april tussen 12 en 22 uur
  • Op vrijdag 10 april tussen 7 en 7.30 uur en vanaf 10.30 uur tot uitputting voorraad

 

Wie deze week geen bloemen meenam, is volgende week aan de beurt, dan kan opnieuw twee dagen afgehaald worden. Bij de bedelingsmomenten hebben we ook rekening gehouden met vroege en late shifts, zelfs voor onze medewerkers van de nachtploeg is er om 7 uur een afhaalmoment.

 

In deze Goede Week is er ook wat extra muzikale verstrooiing in het Atrium, telkens tijdens de breng- en afhaalmomenten van de was voor de patiënten, zodat die niet zo leuke gebeurtenis toch een beetje opgevrolijkt wordt.

  • Morgen woensdag 8 april vanaf 10 uur komen Geert Faes (piano) en Petra Van Belleghem (viool) spelen
  • Op Goede Vrijdag 10 april vanaf 10 uur is de Maldegemse zangeres Ann Borgonjon te gast, zij wordt begeleid door Màtyàs Blanckaert op de piano

 

Vragen over het nieuwe coronavirus? Eén adres: COVID19@azalma.be.

 

Zorg goed voor jezelf! "

 

Met vriendelijk elleboogje (op afstand)

Marc Van Hulle

manager PR & communicatie

marc.vanhulle@azalma.be