Banner eXperience Sessions

GUBERNA eXperience session - Marion Debruyne & Gaëtan Hannecart

  • Member only
  • GUBERNA
GUBERNA
Inspiration session
GUBERNA Koningsstraat 148 1000 Brussel België
Ik wil me inschrijven

Tijdens de eerste fase van de Covid-19 crisis deelden onze eigen GUBERNA bestuursleden hun ervaringen en inzichten met betrekking tot veerkracht in onze eXperience Sessions.
Zij vertelden hun authentieke verhaal over hoe zij hun rol vervulden in deze ongekende omstandigheden en zochten naar een script dat er niet was. 

Deze reeks werd zeer gewaardeerd en we beloofden u een vervolg. Vanaf december spreken we onze eigen bestuurders opnieuw aan op de uitdagingen die de Covid-crisis met zich meebrengt. "We lopen geen sprint maar een marathon", opperde een directeur in het voorjaar van 2020, maar de eindstreep is misschien in zicht, of niet? In hoeverre heeft deze crisis de rol en het functioneren van een raad van bestuur een nieuwe vorm gegeven? Zijn de voorspellingen uitgekomen? Staan we voor nieuwe uitdagingen? Wij hopen een tipje van de sluier te kunnen oplichten. 

We beginnen met twee duo-interviews met GUBERNA-bestuurders die live worden uitgezonden vanuit ons Home of Governance in Brussel. De samenvatting van de vorige edities zal als vertrekpunt dienen>>. 

Exclusief aanbod 
Een beperkt aantal leden krijgt de kans om het interview in onze Home of Governance in Brussel (Koningsstraat/rue Royale 148) fysiek bij te wonen en nadien in een gemoedelijke sfeer van gedachten te wisselen met de aanwezige bestuursleden. Deelname inclusief eten & drinken kost €75 (BTW excl.). Inschrijvingen op een first come, first served basis.  

Op dinsdag 21 december verwelkomen wij om 17.00 uur prof. dr. Marion Debruyne (decaan, Vlerick Business School) en de heer Gaëtan Hannecart (voorzitter, GUBERNA) die hun ervaringen zullen delen. Deze sessie wordt gemodereerd door mevrouw Sandra Gobert (Executive Director, GUBERNA)

Marion Debruyne
Gaetan Hannecart

Praktische informatie

Annulatievoorwaarden

De deelnamekosten zijn verschuldigd indien de inschrijving binnen 3 werkdagen voor het evenement wordt geannuleerd.

Prijzen

Fysiek: €75 (excl. BTW)

Digitaal: Gratis