Opleidingen

Opleidingen

Opleidingen

Wij geloven in levenslang leren. Daarom organiseren we diverse opleidingen die bestuurders en bedrijfsleiders ondersteunen in hun professionele ontwikkeling. Iedere opleiding omvat een mix van theoretische kennis, een solide conceptuele basis, aangevuld met praktijkervaring.

Naar het opleidingsoverzicht

Wat kan u verwachten van een opleiding bij GUBERNA?

kennis verwerven

Kennis & inzichten verwerven

Vaardigheden ontwikkelen

Vaardigheden ontwikkelen

Competenties ontplooien

Governance competenties in de praktijk toepassen

Om bovenstaande doelstellingen te verwezenlijken hechten wij veel waarde aan interactiviteit en de uitwisseling van ervaringen onder peers, toegelicht en geïllustreerd met concrete voorbeelden en casestudies. Dit in een beperkte groep van deelnemers. 

Bekijk ons opleidingsaanbod hieronder. Welke opleidingen beantwoorden aan uw noden?

GUBERNA Certified Director

Being a professional director is a journey. Daarom organiseert GUBERNA tal van opleidingen waarbij de focus ligt op de overdracht van good governance competenties. Ons open opleidingsprogramma bestaat uit 3 modules die elkaar aanvullen: Director Effectiveness, Board Effectiveness en Board Simulation

Wanneer u deze opleidingsmodules volgt, de bijhorende certificaten behaalt en voldoet aan een aantal voorwaarden, kan u de titel GUBERNA Certified Director dragen.

Hoe behaal ik de titel GUBERNA Certified Director?

Ontmoet de GUBERNA Certified Directors

GUBERNA Certified Director Traject

Samenwerkingsverbanden met academische programma’s

Incompany opleidingen & opleidingen op maat

Heeft uw organisatie nood aan een gepersonaliseerd programma rond goed bestuur? Ook hiervoor kan u terecht bij GUBERNA. Onze opleidingen op maat begeleiden uw organisatie bij de professionele ontwikkeling van uw bestuurders en senior management. Onze praktijkgerichte aanpak vertrekt vanuit de basisprincipes van goed bestuur, aangepast aan uw noden en specifieke situatie en met oog voor de recente ontwikkelingen rond goed bestuur. In nauw overleg brengen we uw concrete behoeften en doelstellingen in kaart waarna we u een opleidingsprogramma voorstellen dat een antwoord biedt op de specifieke noden van uw organisatie. 

Meer info 

Opleidingen overzicht

KMO-portefeuille

Wist u trouwens dat u voor onze opleidingen gebruik kan maken van de KMO-portefeuille.
Ons registratienummer is DV.O109497.

KMO portefeuille

Qfor kwaliteitslabel

Alle GUBERNA opleidingen, events en services hebben het Qfor kwaliteitslabel behaald. 

Meer weten?

Qfor