Ontmoet de GUBERNA Certified Directors

Wie zijn de GUBERNA Certified Directors

We zijn fier op ons Alumni netwerk

Het GUBERNA Alumni netwerk bestaat uit 1.550 bestuurders die 1 of meer open opleidingen hebben gevolgd. Daarnaast tellen we reeds 119 GUBERNA Certified Directors.
Trots stellen wij u hier de GUBERNA Certified Directors voor die ons hun toestemming verleend hebben om hun naam te vermelden op onze website.

Hoe word ik GUBERNA Certified Director?

Leden van GUBERNA die het volledig GUBERNA open opleidingstraject gevolgd hebben en de bijhorende certificaten behaald hebben (‘Director Effectiveness’ en ‘Board Effectiveness’) kunnen de titel GUBERNA Certified Directoraanvragen. GUBERNA Certified Directors onderschrijven de basisprincipes van onafhankelijkheid. Hiernaast demonstreren zij een hoog niveau aan governance competenties en engagement. Ze dragen actief bij tot het professioneel karakter van goed bestuur. Om hun titel te behouden, engageert de "GUBERNA Certified Director" zich om zich permanent bij te scholen. Sinds 2000 volgden meer dan 1500 mensen een opleidingtraject bij GUBERNA. 

Ontmoet de GUBERNA Certified Directors

De lijst van de GUBERNA Certified Directors die hun toestemming gegeven hebben om vermeld te worden op onze website wordt binnenkort toegevoegd.