Welkom op het GUBERNA Platform - hoe navigeren

Welkom op het Good Governance Platform van GUBERNA

We zijn trots om ons nieuwe good governance platform met u - onze leden en netwerk - te delen. Het GUBERNA platform is opgebouwd op basis van onze 3 strategische pijlers. Hieronder vindt u een samenvatting van alles wat u kan vinden op ons platform en waar.

KNOWLEDGE DEVELOPMENT

GUBERNA wil bijdragen aan de kennisontwikkeling van bestuurders door one-step-ahead publicaties en onderzoeksresultaten beschikbaar te maken voor haar leden. Daarom hebben we in de sectie KNOW allerlei publicaties, boeken en artikels verzameld waarmee jullie jullie kennis rond goed bestuur verder kunnen ontwikkelen. Onder KNOW vinden jullie ook onze centres of expertise. Governance is ook geen one-size-fits-all. Daarom besteedt GUBERNA specifiek aandacht aan de verschillende organisatietypes: Family Business, Listed Companies, Public, SME en Social Governance. Daarnaast focust GUBERNA in haar onderzoekscentrum op de belangrijkste governance thema's van vandaag. Bekijk deze thema's hier.

Naar KNOW

knowledge development

LIFELONG LEARNING

We geloven in levenslang leren en staan klaar om bestuurders te ondersteunen in iedere stap van hun governance journey.

Onder LEARN biedt GUBERNA opleidingen en events aan. Bekijk de volgende opleidingen en events hier.

Met dezelfde doelstelling kan u governance Tools en Premium Services  vinden onder ACT. Ontdek het volledig aanbod hier!

Naar LEARN Naar ACT

lifelong learning

REACH

GUBERNA wil de boodschap en best practices rond goed bestuur verspreiden nationaal en regionaal in België. Daarnaast trachten wij ook het netwerk van onze leden te ondersteunen. Het nieuw GUBERNA online community onder CONNECT laat GUBERNA leden toe om contact te leggen met elkaar. In het GUBERNA forum dat deel uitmaakt van deze community, kunnen leden vragen stellen aan elkaar of aan een GUBERNA medewerker. Ontdek de verrijkende community vandaag en vul uw profiel aan!

Naar CONNECT 

reach

GUBERNA Home of Governance

GUBERNA bibliotheek

Als lid van GUBERNA heeft u toegang tot verschillende governance publicaties, boeken en artikels, zowel online als in de bibliotheek op onze prachtige locatie in centrum Brussel. Onze leden zijn welkom voor een warme babbel en een rustig plekje om even te werken bij GUBERNA. Ze kunnen binnenspringen, komen en gaan zoals het hun uitkomt. Daarnaast bieden we hen gratis wifi en een lekker kopje koffie. Open van maandag tot donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Boek uw moment in de GUBERNA Home of Governance.

 

home of governance


Vergaderzaal in het hart van Brussel

Als corporate lid kan u gratis gebruik maken van onze prachtige vergaderzaal in Brussel centrum (tot 12 personen) van maandag tot donderdag tussen 09.00 en 17.00. Deze ruime zaal biedt talrijke mogelijkheden voor vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten voor uw bestuur en management teams. Er is ook een beamer beschikbaar.

Check de beschikbaarheid en boek de vergaderzaal Meer over de GUBERNA Home of Governance

vergaderzaal