GUBERNA logo

Opleidingen

Vanuit een ruime ervaring in deugdelijk bestuur heeft GUBERNA een opleidingsaanbod ontwikkeld voor bestuurders die hun functioneren willen professionaliseren en perfectioneren.

GUBERNA kan bogen op een mix van theoretische kennis en praktijkervaring en staat dan ook oor borg voor een solide conceptuele basis aangevuld met praktijkvoorbeelden.

Onze doelstelling is drievoudig: kennis overbrengen & ervaringen delen, vaardigheden ontwikkelen en « the governance attitude » stimuleren. Om dit te verwezenlijken wordt in onze opleidingen veel waarde gehecht aan interactiviteit, de uitwisseling van ervaringen onder ‘peers’ en de illustratie met concrete voorbeelden en casestudies. Dit in een beperkte groep van deelnemers.

Het open opleidingentraject van GUBERNA omvat 3 modules: ‘Director Effectiveness’ en ‘Board Effectiveness’ & 'Board Simulation'.

A. Open opleidingen voor bestuurders

Module 1: Director Effectiveness

Deze opleiding voor bestuurders legt het accent op de nodige competenties en kennis waarover een professioneel bestuurder dient te beschikken om zijn mandaat zo efficiënt mogelijk te vervullen.
Meer details Online inschrijven
Eerstvolgende editie: Najaar 2018

Module 2: Board Effectiveness

Deze opleiding gaat in op de onderwerpen die nuttig zijn voor de bestuurder als lid van de raad van bestuur, in interactie met het management en de aandeelhouders.
Meer details Online inschrijven
Eerstvolgende editie: Voorjaar 2018

Module 3: Board Simulation

De opleiding «Board Simulation» is een simulatie van een raad van bestuur (incl. comités) gebaseerd op een business case en dit tijdens een residentiële module van 2 dagen. Meer info.

B. Permanente vorming

U kan zich permanent vormen dankzij GUBERNA's aanbod inzake ad hoc opleidingen en events.

C. Opleidingen op maat

GUBERNA voorziet ook opleidingen op maat (in company) voor ondernemingen en organisaties die nood hebben aan een flexibel en gepersonaliseerd programma inzake deugdelijk bestuur. Meer info
 

 

Agenda

28 mei 2018
Hasselt
Ontbijtsessie
guberna
01 jun 2018
Ghent, Brussels & Louvain
Programme
guberna
05 jun 2018
Bruxelles- Solvay Brussels School of Economics & Management
conférence-debat ouvert au public
14 jun 2018
Beersel
Alumni Event
guberna
14 jun 2018
Beersel
Alumni Event
guberna
"
The acquired kwowledge of GUBERNA's courses, which goes beyond the legal aspects, is really tremendous. A great mixture of concepts and business cases with remarkable guest speakers.
Vincent Reuter
"
"
Het grote pluspunt van de opleidingen aangeboden door GUBERNA bestond voor mij, zonder enige twijfel, in de uitstekende combinatie van theoretische herhaling, diepgaande discussie en praktische toepassingen. De gedachtewisselingen met de mentoren stonden centraal en waren doorgaans van hoog niveau.
Sandra Gobert
"

Opleidingen