GUBERNA logo

Services & tools

Bent u op zoek naar services om de governance binnen uw onderneming te optimaliseren of de werking van uw raad van bestuur te optimaliseren? Of bent u eerder op zoek naar ‘tools’ om uw mandaat als bestuurder te ondersteunen? GUBERNA (Het Instituut voor Bestuurders) ontwikkelt dergelijke praktische services en ‘tools’:

Services

U kan als lid beroep doen op de services die GUBERNA aanbiedt. Deze zijn flexibele en gepersonaliseerde oplossingen, op maat van uw onderneming. Naast een stevige academische bagage kan GUBERNA, mede dankzij haar ruim netwerk, bogen op een jarenlange ervaring met de praktijk. Dankzij deze mix van theorie en praktijk, wordt u optimaal ondersteund in de verdere professionalisering van uw governance-praktijken.

Bekijk onze services

Tools

U kan beroep doen op praktische (standaard) tools of instrumenten om uw mandaat als bestuurder te ondersteunen. Dit zijn leidraden, checklists, online tools, online databases en/of boeken. Het merendeel van deze tools werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze leden.

Bekijk onze tools

Agenda

28 mei 2018
Hasselt
Ontbijtsessie
guberna
01 jun 2018
Ghent, Brussels & Louvain
Programme
guberna
05 jun 2018
Bruxelles- Solvay Brussels School of Economics & Management
conférence-debat ouvert au public
14 jun 2018
Beersel
Alumni Event
guberna
14 jun 2018
Beersel
Alumni Event
guberna

Services tools