GUBERNA logo

Vraag en aanbod van bestuurders Enkel voor leden

GUBERNA biedt ondernemingen de kans om hun vacatures voor externe (onafhankelijke) bestuurders kenbaar te maken aan het ledennetwerk van GUBERNA.

Inhoud

GUBERNA wordt regelmatig gecontacteerd in verband met vragen inzake bestuursmandaten, zowel langs vraag- als aanbodzijde, en dit voor elk type onderneming.
Om de drempel voor de invoering van deugdelijk bestuur en het vinden van nieuwe externe bestuurders te verlagen, verspreiden wij graag kosteloos de vacatures voor bestuurders die we ontvangen (zowel van leden als niet-leden).
Dit initiatief kan op veel bijval rekenen en tal van bedrijven vonden via deze weg nieuwe bestuurders.

Let wel: enkel GUBERNA leden kunnen deze vacatures raadplegen. Om de openstaande vacature(s) te raadplegen, dient u eerst in te loggen op My GUBERNA. De openstaande vacature(s) zijn vervolgens hieronder zichtbaar in de rubriek 'downloads'.

Nog geen lid en wenst u lid te worden zodat u eveneens toegang heeft tot deze service? 

Procedure om een vacature bekend te maken binnen het GUBERNA netwerk

Bezorg ons een profielschets voor uw nieuwe bestuurder en wij verspreiden deze kosteloos voor u onder onze leden. Kandidaat-bestuurders dienen hun kandidatuur steeds rechtstreeks bij u in, zonder tussenkomst van GUBERNA.

Indien u voor de werving en screening van kandidaten bijkomende en/of professionele ondersteuning door experten wenst, kan u terecht bij enkele van onze 6 institutionele leden die dergelijke services op maat aanleveren. Hieronder vindt u een overzicht met de contactpersoon en een link naar de website.

U kan hun contactgegevens steeds opvragen bij ons.

Voor wie

  • Elke onderneming, lid of geen lid, kan zijn vacatures aan GUBERNA overmaken en kosteloos laten verspreiden binnen het GUBERNA netwerk.
  • Enkel GUBERNA-leden ontvangen de vacatures en kunnen hierop reageren.

Vragen? Contacteer ons

 Lisa Van Crombrugge 

 lisa.vancrombrugge@guberna.be

 Tel 09/210.98.89

Agenda

25 nov 2019
Brussel
conference
guberna
26 nov 2019
Antwerp
Symposium
05 dec 2019
Brussel
Event
guberna
10 dec 2019
BNP PARIBAS FORTIS Brussels
Alumni Event
guberna

Vraag aanbod bestuurders