GUBERNA logo

Wil u de remuneratie van uw bestuurders benchmarken? Doe een beroep op GUBERNA

GUBERNA ondersteunt ondernemingen bij de ontwikkeling van een adequaat verloningsbeleid voor hun niet-uitvoerende bestuurders.

Inhoud

Arbeid moet vergoed worden! Daarom adviseren de codes voor deugdelijk bestuur ondernemingen om hun niet-uitvoerende bestuurders te remunereren. De juiste verloning bepalen is echter geen sinecure.

Om haar leden te ondersteunen bij de ontwikkeling van een adequaat verloningsbeleid voor de niet-uitvoerende bestuurders, stelt GUBERNA u een op maat gemaakte analyse voor, afgestemd op de noden van uw onderneming. Hiervoor kan GUBERNA steunen op haar gedegen ervaring in deugdelijk bestuur, haar kennis van de gangbare praktijken en haar vele studies omtrent bestuurdersvergoedingen. Bovendien heeft GUBERNA reeds talloze benchmarks uitgevoerd voor allerhande soorten ondernemingen. GUBERNA biedt deze benchmarkingdiensten aan elk type van onderneming, al dan niet beursgenoteerd, en actief in allerlei sectoren. Hiermee stelt ze ondernemingen in staat om zich te positioneren ten opzichte van bedrijven van vergelijkbare omvang en/ of actief in gelijkaardige sectoren. Hiertoe analyseert GUBERNA zowel het beloningsbeleid als de effectieve vergoeding die toegekend wordt aan niet-uitvoerende bestuurders. Afhankelijk van de behoeften van het bedrijf, kan de analyse naast de bezoldiging van de leden van de raad van bestuur, eveneens de bezoldiging van de leden van gespecialiseerde comités omvatten.

Contacteer ons nu en ontwikkel de aanpak die het beste bij u past.

Voor wie

Vragen? Contacteer ons

Download(s)

Agenda

23 jan 2020
Brussels
Member Event
guberna
20 feb 2020
Gent
Conference
24 mrt 2020
Brussels
Event
guberna

Wil u de remuneratie van uw bestuurders benchmarken? Doe een beroep op GUBERNA