Lifelong learning

Learn

Leren is een levenslang proces, ook voor bestuurders en bedrijfsleiders. In onze snel evoluerende wereld volgen veranderingen elkaar razendsnel op. Digitalisering, robotisering en de algemene snelheid van het werk leggen veel druk op organisaties. Dit vraagt een agile aanpak: uitdagingen aangaan, middelen ter beschikking stellen, risico’s inschatten, de toekomst voorbereiden, afstand nemen, doordacht maar snel schakelen. Omgaan met deze uitdagingen is geen eenvoudige taak maar met de juiste ondersteuning en een sterk netwerk blijven bestuurders en ondernemers steeds ‘one step ahead’.

GUBERNA ondersteunt bestuurders en bedrijfsleiders doorheen hun governance journey. In het kader van levenslang leren organiseert GUBERNA diverse opleidingen en events die aandacht besteden aan relevante governance thema’s waarmee u aan de slag kan in uw organisatie.

GUBERNA Certified Director

Being a professional director is a journey. Daarom organiseert GUBERNA tal van opleidingen waarbij de focus ligt op de overdracht van good governance competenties. Ons open opleidingsprogramma bestaat uit 3 modules die elkaar aanvullen: Director Effectiveness, Board Effectiveness en Board Simulation

Wanneer u deze opleidingsmodules volgt, de bijhorende certificaten behaalt en voldoet aan een aantal voorwaarden, kan u de titel GUBERNA Certified Director dragen.

Hoe behaal ik de titel GUBERNA Certified Director?

Ontmoet de GUBERNA Certified Directors

GUBERNA Certified Director Traject