Snel overzicht

Public

Voor wie?

Het GUBERNA Centre Public Governance richt zich op alle staatsbedrijven in de brede zin van het woord. Dit betekent alle ondernemingen waar de overheid of de staat een significante controle heeft door middel van volledige eigendom, meerderheids eigendom of eigendom van een significante minderheid met het nastreven van overheidsbeleidsdoelstellingen. 

Ga naar publicaties

Verschillende manieren om met ons te interageren

Het Centre Public Governance van GUBERNA heeft een uitgebreide expertise ontwikkeld in publiek bestuur. Daardoor staan we bekend als een referentie en als een partner van hoge kwaliteit voor onderwerpen die verband houden met publiek bestuur. We bieden bestuursevaluaties, in-company trainingen, beloningsbenchmarks, reviews van bestuursdocumenten en ondersteunen staatsbedrijven bij hun bestuurssamenstelling. We reageren ook op specifieke verzoeken.

Alle publicaties

Frieda Brepoels
GUBERNA was de eerste die de principes van corporate governance vertaalde naar de publieke sector en beschikt vandaag nog steeds over een unieke en veelzijdige expertise op dit gebied. Het is een belangrijk kenniscentrum dat niet alleen een waaier aan toegankelijke publicaties aanbiedt, maar ook een aantal handige praktische tools en checklists
Frieda Brepoels
Chair , VRT

Onze partner

  • Deloitte

Contact