services

Act

Governance tools & premium services

De impact van het bedrijfsleven op mens en planeet verandert de wijze waarop wij ondernemen. Businessmodellen en bedrijfsstrategieën worden daarom herbekeken en herschreven. Daarnaast moeten bestuurders naast het behalen van harde financiële doelstellingen meer aandacht besteden aan het menselijk en ecologisch kapitaal. GUBERNA staat klaar om bestuurders hierin te ondersteunen en hun raad van bestuur / raad van advies te optimaliseren. Dit met oog voor langetermijnsucces voor ieder type van organisatie.

Als lid van GUBERNA kan u beroep doen op de tools en premium services die wij aanbieden. We ondersteunen u met praktische governance tools zoals checklists, handboeken en online evaluatie tools.

Daarnaast bieden we onze premium leden gepersonaliseerde premium services op maat van hun organisatie aan. Naast een stevige academische bagage kunnen we, mede dankzij ons ruim netwerk, bogen op een jarenlange praktijkervaring. Deze mix van theorie en praktijk garandeert dat we u optimaal kunnen ondersteunen in de professionalisering van uw governance. Wist u trouwens dat we een groot deel van onze tools en premium services in nauwe samenwerking met onze leden ontwikkeld hebben? 

Bekijk ons aanbod hieronder.

Gebruik onderstaande filters om uw zoektocht te specifiëren.

Ontdek onze premium services

Zoek een tool of premium service

Qfor kwaliteitslabel

Alle GUBERNA opleidingen, events en services hebben het Qfor kwaliteitslabel behaald. 

Meer weten?

Qfor