Guberna

Family Business Award of Excellence

  • Member only
  • Partner
Award Ceremony

Geachte mevrouw, Geachte heer,

EY heeft, samen met haar partners BNP Paribas Fortis, Mediafin, GUBERNA en FBN Belgium, het genoegen u uit te nodigen op de 7de prijsuitreiking van de ‘Family Business Award of Excellence® – Sustainable entrepreneurship across generations’ die plaatsvindt op woensdag 3 maart 2021 om 18u00, en dit volledig virtueel.
 
Wie zal Duvel Moortgat (2019),  SIPEF (2018), Vandersanden Group (2017), La Lorraine Bakery Group (2016), Reynaers Aluminium (2015) en Cosucra (2014) opvolgen als Belgische ambassadeur van de ‘Family Business Award of Excellence®’ 2020? Om dit live te ontdekken, bevestig uw aanwezigheid op deze even prestigieuze als digitale editie vóór 24 februari 2021.


Deze prijs beloont familiebedrijven die uitblinken in deugdelijk bestuur in zowel de familie als in het bedrijf, in de visie en het behoud van de familiewaarden, in de overdracht van de ondernemerszin over de generaties heen, in communicatie en in maatschappelijk engagement. Eerder dan een wedstrijd wil de Award een richtlijn zijn voor best practices.

Voor vragen kunt u steeds bij ons terecht via familybusinessaward@be.ey.com of door te surfen op de website van het evenement.

 

 
partners