Algemene informatie

Datum:
Prijs:
Prijzen

Gratis webinar excl. voor members

Punten:
Punten
1
Dokters van de Wereld

Op dinsdag 11 oktober om 17.00 uur hebben wij het genoegen Michel Genet (Algemeen Directeur) en Claire Bourgeois (Voorzitter) van Dokters van de Wereld, te verwelkomen. Deze sessie gaat door in het Frans.

Zij zullen de visie van deze NGO delen met een focus op de belangrijkste stakeholders. Het doel is inzicht te krijgen in de belangrijkste elementen van een goed beleid inzake insluiting en integratie van de voornaamste belanghebbenden. Ook de rol van de verschillende bestuursorganen bij de tot standkoming, uitvoering en controle van dit beleid zal worden besproken.

Als internationale NGO is Dokters van de Wereld een organisatie die van bijzonder belang is voor het GUBERNA-centrum voor sociaal bestuur. De kwesties die er doorheen lopen kunnen echter alle bestuursactoren aangaan. Het interview wordt live uitgezonden vanuit GUBERNA's Home of Governance, en kan ook offline worden bekeken door GUBERNA-leden.

U kunt uw vragen vooraf indienen via events@guberna.be of "live" tijdens de sessie.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

GUBERNA Home of Governance Talks 2022

In navolging van onze succesvolle eerste reeks Home of Governance Talks, lanceren we nu een 2e reeks rond het thema “Governance in Transition - Cap 2030”.

Zowat iedereen is stilaan overtuigd van de duurzaamheidsidee, het blijft voor velen echter worstelen hoe dit concreet vorm te geven in praktijk.

Dit initiatief wordt getrokken vanuit de verschillende GUBERNA centra en bestaat uit ‘live’ interviews van een GUBERNA-teamlid met een boeiende persoonlijkheid die een bijzondere ervaring heeft met de doelgroep van het centrum. De interviews worden ‘gestreamd’ vanuit de GUBERNA Home of Governance maar zijn voor de GUBERNA-leden ook uitgesteld te bekijken.