GUBERNA Home of Governance

GUBERNA Home of Governance Talks - Fabrice Brion

  • Member only
  • GUBERNA
Inspiration session

Na onze Exchange of eXperience sessies waarop de bestuurders van GUBERNA hun ervaringen rond de Covid-19 crisis deelden met onze leden startten we in september 2020 met de GUBERNA Home of Governance Talks waarin we opnieuw ervaringen delen omtrent veerkrachtig bestuur. De impact van de Covid-19 crisis ligt immers nog lang niet achter ons en we hopen vanuit GUBERNA u hiermee verder te ondersteunen en te inspireren.

Dit initiatief wordt getrokken vanuit de verschillende GUBERNA centra en bestaat uit ‘live’ interviews van een GUBERNA-teamlid met een boeiende persoonlijkheid die een bijzondere ervaring heeft met de doelgroep van het centrum. De interviews worden ‘gestreamd’ vanuit de GUBERNA Home of Governance maar zijn voor de GUBERNA-leden ook uitgesteld te bekijken.

Op dinsdag 2 maart verwelkomen we om 17.00 uur Fabrice Brion, CEO en oprichter van I-care, Enterprise of the Year 2020, die zijn ervaringen rond "Why governance matters in building resilience" graag zal delen met ons.

U kan uw vragen op voorhand indienen via events@guberna.be of ‘live’ tijdens stellen tijdens de sessie.

Wij kijken ernaar uit u talrijk te mogen verwelkomen!

NIEUWE Interactieve sessie

Op het einde van de GUBERNA Home of Governance Talks, organiseren we een netwerk moment van 30 minuten, een interactieve sessie in kleine groepen. In tijden waarin we elkaar fysiek niet kunnen ontmoeten, willen we u de kans geven om te connecteren en in discussie te gaan met andere leden.