GUBERNA Home of Governance Talks

GUBERNA Home of Governance Talks - Luc Sterckx

  • Member only
  • GUBERNA
Inspiration session

Na onze Exchange of eXperience sessies waarop de bestuurders van GUBERNA hun ervaringen rond de Covid-19 crisis deelden met onze leden starten we in september 2020 met de GUBERNA Home of Governance Talks. Tijdens deze nieuwe reeks van webinars worden opnieuw ervaringen gedeeld omtrent veerkrachtig bestuur. De impact van de Covid-19 crisis ligt immers nog lang niet achter ons en we hopen vanuit GUBERNA u hiermee dan ook verder te ondersteunen en te inspireren .

Dit initiatief wordt getrokken vanuit de verschillende GUBERNA centra en bestaat uit ‘live’ interviews van een GUBERNA-teamlid met een boeiende persoonlijkheid die een bijzondere ervaring heeft met de doelgroep van het centrum. De interviews worden ‘gestreamd’ vanuit de GUBERNA Home of Governance maar zijn voor de GUBERNA-leden ook uitgesteld te bekijken.

Luc Sterckx, Managing Director bij mtja, voorzitter Febeliec, ex CEO EDF-Luminus en auteur van het recente boek “Corporate Governance for Start-ups” bijt de spits af op dinsdag 8 september om 17.00 uur. Onze secretaris-generaal Liesbeth De Ridder modereert deze kick-off sessie en zal ervoor zorgen dat uw vragen ook aan bod komen.

U kan uw vragen op voorhand indienen via events@guberna.be of ‘live’ tijdens stellen tijdens de sessie.

Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen op deze eerste GUBERNA Home of Governance Talks!

Bekijk hier de opname

Punten
1