HoG

GUBERNA Home of Governance Talks - Pierre-Henri D'haene

Pierre Henri D'haene

Op dinsdag 13 september 2022 om 17u00 verwelkomen wij Pierre-Henri D'haene, Head of Sustainability bij Elia. Deze sessie gaat door in het Frans.

Om de impact van duurzame waardecreatie en de andere doelstellingen in onze CAP 2030-strategie te bespreken in de publieke sector, verwelkomen we Pierre-Henri D'haene, Head of Sustainability bij Elia en lid van de Raad van Bestuur van GUBERNA. Thema's die aan bod komen zijn de verdere definitie van het begrip duurzame waardecreatie, reflectie over de concrete evaluatie ervan en het belichten van de strategische en leiderschapsrol van de raad van bestuur op dit gebied. 

Vanuit het Centrum Public Governance van GUBERNA kijken wij met belangstelling naar Elia als beursgenoteerde onderneming met gemengd (publiek/privaat) aandeelhouderschap. Het interview zal live worden uitgezonden vanuit GUBERNA's Home of Governance, maar kan achteraf ook offline worden bekeken door GUBERNA-leden. 

U kunt uw vragen van tevoren indienen via events@guberna.be of "live" tijdens de sessie.

We kijken er naar uit u te verwelkomen!

GUBERNA Home of Governance Talks 2022

In navolging van onze succesvolle eerste reeks Home of Governance Talks, lanceren we nu een 2e reeks rond het thema “Governance in Transition - Cap 2030”.

Zowat iedereen is stilaan overtuigd van de duurzaamheidsidee, het blijft voor velen echter worstelen hoe dit concreet vorm te geven in praktijk.

Dit initiatief wordt getrokken vanuit de verschillende GUBERNA centra en bestaat uit ‘live’ interviews van een GUBERNA-teamlid met een boeiende persoonlijkheid die een bijzondere ervaring heeft met de doelgroep van het centrum. De interviews worden ‘gestreamd’ vanuit de GUBERNA Home of Governance maar zijn voor de GUBERNA-leden ook uitgesteld te bekijken.

Prijzen

Gratis webinar excl. voor members

Punten
1