HoG

GUBERNA Home of Governance Talks - Sébastien Hottlet

  • Member only
  • GUBERNA
Sébastien Hottlet

Op dinsdag 24 mei om 17.00 uur verwelkomen wij Sébastien Hottlet, Managing Director bij Gaasch Packaging. Deze sessie zal in het Frans worden gehouden.

Voordat Sébastien bij het familiebedrijf kwam, begon hij aan een internationale carrière en bekleedde hij diverse functies in supply chain management en in de marketing van plastic verpakkingen. Sébastien is handelsingenieur van opleiding en studeerde af aan de Universiteit Antwerpen. Bij Gaasch Packaging is Sébastien verantwoordelijk voor verschillende projecten op het gebied van duurzaamheid.

Gaasch Packaging is een Belgisch familiebedrijf en een wereldleider in de distributie van verpakkingen aan de farmaceutische, cosmetische, chemische en voedingssector. Het bedrijf was een van de 3 genomineerden voor de 2022 editie van de Family Business Award of Excellence®. Sébastien Hottlet, Managing Director en lid van de next gen van het bedrijf, zal ons vertellen hoe Gaasch Packaging zich in de loop der generaties heeft weten te ontwikkelen en heruitvinden, om een duurzame en gerenommeerde speler op de wereldwijde verpakkingsmarkt te worden. Hij zal ook uitleggen hoe het bedrijf de uitdagingen van de 21e eeuw aangaat op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en maatschappelijk engagement.

U kunt uw vragen van tevoren indienen via events@guberna.be of "live" tijdens de sessie.

We kijken er naar uit u te verwelkomen!

GUBERNA Home of Governance Talks 2022

In navolging van onze succesvolle eerste reeks Home of Governance Talks, lanceren we nu een 2e reeks rond het thema “Governance in Transition - Cap 2030”.

Zowat iedereen is stilaan overtuigd van de duurzaamheidsidee, het blijft voor velen echter worstelen hoe dit concreet vorm te geven in praktijk.

Dit initiatief wordt getrokken vanuit de verschillende GUBERNA centra en bestaat uit ‘live’ interviews van een GUBERNA-teamlid met een boeiende persoonlijkheid die een bijzondere ervaring heeft met de doelgroep van het centrum. De interviews worden ‘gestreamd’ vanuit de GUBERNA Home of Governance maar zijn voor de GUBERNA-leden ook uitgesteld te bekijken.

Prijzen

Gratis webinar excl. voor members

Punten
1