Algemene informatie

Datum:
Address:
Arte NV (Industriezone 'De Waerde') Senator A. Jeurissenlaan 1210 3520 Zonhoven België
Prijs:
Prijzen

Gratis deelname

GUBERNA en BDO organiseren op dinsdag 7 maart 2023, om 18h00 een inspiratiesessie met praktische inzichten over hoe een professionele Raad van Bestuur/Raad van Advies uw KMO naar een hoger niveau kan tillen. Vanaf 20h00 is er een netwerkreceptie voorzien.

Kleine en middelgrote ondernemingen vormen een essentieel onderdeel van de textuur van onze economie. In tegenstelling tot grote ondernemingen zijn in een KMO de Raad van Bestuur/Raad van Advies, het dagelijks management en de aandeelhouders nog vaak dezelfde mensen. Deze drie rollen zijn minstens minder scherp gescheiden dan in grote bedrijven. De specifieke kenmerken en uitdagingen van een KMO vragen om een specifieke aanpak van uw governance

Wat te verwachten?

  • Dynamische discussies en praktische voorbeelden
  • Leren van experts en collega-bedrijfsvoerders over het verbeteren van de besluitvorming
  • Succesverhalen uit de KMO-wereld
  • Herkenbare voorbeelden over de uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt en de bijhorende oplossingen

Het einddoel van deze inspiratiesessie is een beter bestuurde KMO, zonder de structuren en processen van grote bedrijven toe te passen. Een voorstel van aanpak geënt op uw DNA en uw schaalgrootte. 

Deze sessie is uw kans om uw KMO verder te professionaliseren. U zal nieuwe ideeën opdoen, verbeterpunten leren kennen, en contacten leggen met gelijkgestemde collega's.

Als u klaar bent om te investeren in de toekomst van uw KMO, schrijf u dan vandaag nog in voor deze gratis inspiratiesessie.

 

Programma

18:00

Welkom

18:30

Inspiratiesessie ‘Governance voor kmo’s’ met experts en praktijkgetuigenissen

20:00

Netwerkreceptie

21:30

Einde