Collectief lid bij GUBERNA

Bij GUBERNA streven we steeds naar good governance. Goed bestuur leidt tot betere organisaties en betere organisaties dragen bij tot een betere wereld. 

Wenst u gebruik te maken van persoonlijke governance begeleiding? Dan is het GUBERNA Collectief Lidmaatschap de juiste keuze voor uw organisatie. Als Collectief lid van GUBERNA kunnen 9 personen van uw organisatie genieten van tal van lidmaatschapsvoordelen. Uw organisatie wordt hiermee toegetreden lid van GUBERNA, en de bestuurders en leden van het management comité worden effectieve leden.

Dankzij het Collectief lidmaatschap krijgt u de voordelen van 9 individuele lidmaatschappen voor de prijs van 8 én heeft u toegang tot governance begeleiding die exclusief voorbehouden is voor onze premium leden.

Bekijk alle voordelen of vraag onmiddellijk uw Collectief lidmaatschap aan.

Word lid

GUBERNA

De voordelen

Premium Services

Met dit premium lidmaatschap krijgt uw organisatie toegang tot de premium services van GUBERNA en dit aan een Collectief voordeeltarief. U kan beroep doen op GUBERNA voor tal van premium services.

Lees alle aanvullende voordelen

  • GUBERNA Premium Governance Begeleiding

    U maakt gebruik van de GUBERNA Premium Governance Begeleiding, zoals een board evaluatie, een review van uw governance tools, een incompany training, een remuneratie benchmark of op maat begeleiding.

  • Visibiliteit bij GUBERNA 

    Uw organisatie krijgt visibiliteit op het GUBERNA Good Governance Platform, en krijgt uw organisatie bij toetreding visibiliteit in de GUBERNA Monthly Newsletter en op onze sociale media kanalen.

  • Home of Governance

    U maakt gratis gebruik van onze vergaderzalen in de GUBERNA Home of Governance.

GUBERNA

Uw investering

Het Collectief lidmaatschap bedraagt €3.200 (excl. BTW) per jaar en loopt voor een periode van 3 jaar. Organisaties die graag beroep willen doen op de Premium services van GUBERNA kunnen opteren voor het Collectief lidmaatschap. Naast deze services blijven uw bestuurders dankzij het netwerk en de initiatieven van GUBERNA op de hoogte van evoluties inzake good governance en bouwen ze verder aan hun governance competenties.

Download hier alvast de brochure van het Collectief lidmaatschap. 

Klaar om uw governance journey to beginnen?

Word lid