sandra.gobert
Functie
Executive Director GUBERNA - Lead Public & Social Governance
Telefoonnummer
02 518 18 00

Sandra Gobert

Sandra GOBERT behaalde een Master in de Rechten aan de VUB evenals certificaten in accounting, management en fiscaliteit. Zij draagt de titel van GUBERNA Certified Director sinds 2010.

Als onderneemster in hart en nieren, was ze betrokken bij de oprichting en ontwikkeling van verschillende ondernemingen sinds 1991. Ze had zowel uitvoerende als niet-uitvoerende mandaten in raden van bestuur in verschillende sectoren. Lid van de Brusselse Balie sinds 1992, experte in vennootschapsrecht en corporate governance, richtte ze de G.E.I.E. Law Link E.E.I.G. - the Global Law Group op, evenals het advocatenkantoor Sub Rosa Legal, waar ze partner is. In mei 2019 werd ze onafhankelijk bestuurder van Fluxys Belgium NV benoemd. Ze is lid van de raad van bestuur van de vzw ecoDa, de European Confederation of Directors Associations en in oktober 2019 werd ze benoemd tot bestuurder van de Stichting Commissie Corporate Governance. Ze is Chief Executive Officer van GUBERNA sinds januari 2019.

Voor haar hebben de organisatie van de 21ste eeuw nood aan inclusieve governance structuren, vanuit dewelke betrokken, competente en moedige mensen vorm kunnen geven aan de economie van de toekomst.