Lifelong learning

Nieuwe editie “The Board of Directors in the Financial Sector” vanaf september 2021

08-02-2021

Voor deze zesdaagse opleiding bundelt GUBERNA de krachten met Febelfin Academy om kennis, ervaring en knowhow voor (toekomstige) bestuursleden in de financiële (bank- en verzekerings)sector aan te bieden. Wij volgen onze geijkte formule waarin grondige theoretische achtergrond gecombineerd wordt met high-level praktijkgetuigenissen uit de sector en ervaringsuitwisselingen tussen de deelnemers onderling, met bovendien een bijdrage van de nationale toezichthouders (NBB en FSMA).

De leerobjectieven van deze opleiding zijn inzichten te bezorgen in de werking en de verantwoordelijkheden van een raad van bestuur en de individuele bestuursleden, alsook concrete richtlijnen te voorzien om de bestuurder zijn/haar rol optimaal te laten invullen. Daarnaast, meer specifiek, beogen wij een algemene kennis te geven van de organisatie, werking en uitdagingen van een financiële instelling.

De lesgevers zijn docenten van GUBERNA en onze partnerorganisaties, academici en ervaren bestuursleden. Het programma is Engelstalig.

U vindt alle informatie en inschrijvingsprocedure op de website van Febelfin Academy.

Wij zien u graag in september!

Team Lifelong Learning GUBERNA