GUBERNA Home of Governance Talks

GUBERNA Home of Governance Talks – Jaap Winter

  • Member only
  • GUBERNA
Inspiration session

Na onze Exchange of eXperience sessies waarop de bestuurders van GUBERNA hun ervaringen rond de Covid-19 crisis deelden met onze leden startten we in september 2020 met de GUBERNA Home of Governance Talks waarin we opnieuw ervaringen delen omtrent veerkrachtig bestuur. De impact van de Covid-19 crisis ligt immers nog lang niet achter ons en we hopen vanuit GUBERNA u hiermee verder te ondersteunen en te inspireren .

Dit initiatief wordt getrokken vanuit de verschillende GUBERNA centra en bestaat uit ‘live’ interviews van een GUBERNA-teamlid met een boeiende persoonlijkheid die een bijzondere ervaring heeft met de doelgroep van het centrum. De interviews worden ‘gestreamd’ vanuit de GUBERNA Home of Governance maar zijn voor de GUBERNA-leden ook uitgesteld te bekijken.

Op dinsdag 26 januari verwelkomen we om 17.00 uur Jaap Winter, Professor Corporate law, governance en behaviour aan de Universiteit van Amsterdam en internationaal gerenommeerde governance expert, die zijn ervaringen rond "Governance, Resilience en Purpose" graag zal delen met ons. Deze sessie gaat door in het Engels.

U kan uw vragen op voorhand indienen via events@guberna.be of ‘live’ tijdens stellen tijdens de sessie.

Wij kijken ernaar uit u talrijk te mogen verwelkomen!