Institutioneel lidmaatschap

Bij GUBERNA streven we naar goed bestuur, in al zijn facetten. Goed bestuur leidt tot betere organisaties en betere organisaties dragen bij tot een betere wereld. 

Onder het motto ‘one size does not fit all’ stemmen we onze lidmaatschapsformules en de bijbehorende dienstverlening af op de specifieke noden van iedere organisatie.

 • Wil u gebruik maken van persoonlijke governance begeleiding?
 • Wil u deelnemen aan exclusieve evenementen zoals het CEO Platform en het Chair Platform waar u in een vertrouwelijke sfeer ervaringen kan delen met peers?
 • Wil u een rol spelen in de strategische ontwikkeling van GUBERNA?

Wil u uw vertegenwoordigers tegen een voordeeltarief laten deelnemen aan het GUBERNA open certificeringstraject? En wil u uw organisatie visibiliteit geven binnen het GUBERNA netwerk?

institutioneel lidmaatschap

Dan is het GUBERNA Institutioneel Lidmaatschap de juiste keuze voor uw organisatie.

Met ons Institutioneel lidmaatschap kunnen uw bestuurders en vertegenwoordigers van het topmanagement (directiecomité, managementcomité, & secretaris-generaal) betrokken lid zijn bij de werking van GUBERNA.


Op deze manier blijven zij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen betreffende good governance. Naast deze unieke positie, biedt het Institutioneel lidmaatschap bij GUBERNA nog tal van andere riante lidmaatschapsvoordelen. Uiteraard genieten uw gekozen vertegenwoordigers van de GUBERNA Individuele Lidmaatschapsvoordelen, en hier komen nog riante en waardevolle voordelen voor uw onderneming bij.

Lees alle aanvullende voordelen

De voordelen als Institutioneel lid

 • GUBERNA Premium Governance Begeleiding

  Uw onderneming maakt aan een voordeeltarief gebruik van de GUBERNA Premium Governance Begeleiding: zoals een board evaluatie, een review van uw governance documenten, een in-company training, een remuneratie benchmark of op maat begeleiding.

 • Premium opleidingen

  Uw vertegenwoordigers nemen gratis deel aan de opleidingsprogramma’s Director Effectiveness en Board Effectiveness. Voor extra deelnemers genieten zij bovendien van een korting van 30%.

 • GUBERNA Board of Trustees

  Uw hoofdvertegenwoordiger wordt lid van de GUBERNA Board of Trustees (het adviesorgaan van de GUBERNA Raad van Bestuur) en wordt uitgenodigd op de jaarlijkse bijeenkomst.

 • GUBERNA Chair Platform en CEO Platform

  Uw voorzitter en CEO worden respectievelijk lid van het GUBERNA Chair Platform en CEO Platform en worden uitgenodigd op de desbetreffende bijeenkomsten.

 • GUBERNA Events

  Uw vertegenwoordigers worden gratis (of tegen een voordeeltarief) uitgenodigd voor alle activiteiten die GUBERNA organiseert voor haar leden (met uitzondering van activiteiten die georganiseerd worden met andere organisaties, de GUBERNA Dag van de Bestuurder en het GUBERNA International Governance Forum).

 • Prominente visibiliteit

  Uw organisatie krijgt prominente visibiliteit op het “GUBERNA Good Governance Platform” (guberna.be) en in onze Monthly Newsletter. Bij toetreding krijgt uw organisatie visibiliteit in de GUBERNA Monthly Newsletter en op onze sociale media kanalen.

GUBERNA partnership

Uw investering

Het Institutioneel Lidmaatschap bedraagt tot €9.600 (excl. BTW) per organisatie per jaar en loopt voor een periode van 5 jaar.

Download hier alvast de brochure van het Institutioneel lidmaatschap.

Liesbeth De Ridder

Nog vragen? Neem contact op met ons.

Liesbeth De Ridder

liesbeth.deridder@guberna.be

Tel +32 9 210 98 91