Type
  • Book
Datum
Making your way

Making your way - De (hobbelige) weg naar succes en geluk in leven en werk

Durf jij hardop te zeggen waar je van droomt?

Grote dromen stuwen je vooruit. Maar de weg is vaak hobbelig. In dit boek ontrafelen twee opmerkelijke vrouwen vanuit hun eigen ervaring en hun dagelijkse interactie met professionals 15 hardnekkige mythes op het pad naar succes en geluk in leven en werk. Ze willen mensen aanmoedigen om zich te bevrijden van die mythes en hun dromen vol overtuiging en optimisme na te jagen. In dit inspirerende boek delen ze daartoe hun persoonlijke verhalen, prikkelende getuigenissen en relevante wetenschappelijke kennis.

Bestaat de perfecte job? Wat betekent succes? Is dat enkel hogerop komen? Moet je alles vooraf uitgekiend hebben, en liefst voor je dertigste? En hoe zit het met die work-life balance? Ontdek hun antwoord op die vragen, en zoveel meer.

Over die grote droom, over levenslang leren en over 'durven springen'.

Promotie voor GUBERNA leden

Dit boek is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.
GUBERNA leden ontvangen 10% korting wanneer ze dit boek aankopen via de webshop van Lannoo. Gebruik hiervoor de kortingscode GUBERNAInspires. 
Deze actie is geldig van 01/09/2021 tot 30/11/2021 en kan niet gecumuleerd worden met andere promoties of kortingscodes.