nieuws

GUBERNA opleidingen - Wat is de impact van de covid-19 pandemie?

07-04-2020

De Covid-19 pandemie heeft een significante impact op iedereen, zowel op onszelf als onze familie, als op de gehele maatschappij. Als instituut dat good governance hoog in haar vaandel draagt, en voor wie ons ledennetwerk essentieel is, nemen we onze verantwoordelijkheid op en hebben we een aantal beslissingen getroffen in het kader van de volksgezondheid en de richtlijnen van de overheid.

Met het oog op het garanderen van een kwaliteitsvol opleidingsaanbod, hebben we een aantal modules uit ons aanbod gedigitaliseerd, rekening houdend met de meerwaarde van interactiviteit en de mogelijkheid tot netwerken die specifiek is aan elke module van GUBERNA opleidingen.

  • De module Director Effectiveness zal doorgaan op een digitale wijze, op de vastgelegde data. Wij communiceren hierover uitgebreid met de ingeschreven deelnemers.
     
  • De module Board Effectiveness die geprogrammeerd stond in het voorjaar van 2020, en waarvoor er nog 4 resterende sessies gepland zijn gedurende april tot juni, zal uitgesteld worden. Ook hierover communiceren we met onze deelnemers. 
    We hebben deze beslissing genomen rekening houdend met het sterke interactieve karakter van de opleiding en de dynamische opleidingsvormen die essentieel zijn voor de leeropbrengst. De volgende data waren voorzien voor de module Board Effectiveness: 19 maart, 21 april, 14 mei en 11 juni. We stellen deze vier dagen uit naar het einde van de zomer.
     
  • De module Board Simulation vindt plaats eind juni, en we hopen dat deze volledig interactieve module zal kunnen doorgaan.

Het spreekt voor zich dat ons team ter beschikking blijft voor alle mogelijke vragen.

We kijken er naar uit om u allen terug te zien.

Draag zorg voor uzelf en uw naasten in deze moeilijke tijden. 

Lifelong learning team GUBERNA