HoG

GUBERNA Home of Governance Talks - Katrien Beuckelaers

  • Member only
  • GUBERNA
Webinar
Katrien

Op dinsdag 7 juni om 17.00 uur verwelkomen wij Katrien Beuckelaers, CCO en Chief ESG Officer bij NewB. Deze sessie zal in het Engels worden gehouden.

Katrien heeft meer dan twintig jaar ervaring in financiële instellingen in klantgerichte functies: van klantenbeheer over productontwikkeling tot marketing en commerciële strategie. NewB uitbouwen tot een Belgische coöperatieve, ethische en duurzame bank is haar drijfveer. Ze is bij NewB gaan werken vanuit een geloof in de kracht van de financiële wereld om het bankieren weer in dienst te stellen van de maatschappij en de planeet.

NewB is een coöperatieve bank die streeft naar een duurzame en ethische manier van bankieren. Katrien zal vertellen over hoe NewB dit mogelijk maakt en met welke uitdagingen ze onderweg te maken kregen.

U kunt uw vragen van tevoren indienen via events@guberna.be of "live" tijdens de sessie.

We kijken er naar uit u te verwelkomen!

GUBERNA Home of Governance Talks 2022

In navolging van onze succesvolle eerste reeks Home of Governance Talks, lanceren we nu een 2e reeks rond het thema “Governance in Transition - Cap 2030”.

Zowat iedereen is stilaan overtuigd van de duurzaamheidsidee, het blijft voor velen echter worstelen hoe dit concreet vorm te geven in praktijk.

Dit initiatief wordt getrokken vanuit de verschillende GUBERNA centra en bestaat uit ‘live’ interviews van een GUBERNA-teamlid met een boeiende persoonlijkheid die een bijzondere ervaring heeft met de doelgroep van het centrum. De interviews worden ‘gestreamd’ vanuit de GUBERNA Home of Governance maar zijn voor de GUBERNA-leden ook uitgesteld te bekijken.

Prijzen

Gratis webinar excl. voor members

Punten
1