Hoe word ik lid van GUBERNA?

Bij GUBERNA bieden we verschillende lidmaatschappen voor individuen en organisaties. Gebruik de GUBERNA lidmaatschapscalculator om te zien welke lidmaatschap het meest geschikt is voor u.  

Naar lidmaatschapscalculator 

Waarom moet ik mij kandidaat stellen voor een opleiding?

De doelstelling van GUBERNA is drievoudig: kennis overbrengen & ervaringen delen, vaardigheden ontwikkelen en goed bestuur stimuleren. Om dit te verwezenlijken wordt in onze opleidingen veel waarde gehecht aan de mogelijkheid tot interactiviteit, de uitwisseling van ervaringen en de illustratie met concrete voorbeelden en casestudies en dit alles in een beperkte groep van deelnemers. Wij besteden daarom heel wat aandacht aan het samenstellen van een diverse en complementaire groep van deelnemers en dit op basis van een objectief, professioneel selectieproces.

Uw deelname is pas bevestigd nadat u van GUBERNA een confirmatie heeft ontvangen per email.

Naar opleidingen

Hoe word ik GUBERNA Certified Director?

Ons open opleidingsprogramma bestaat uit 3 modules die elkaar aanvullen: Director EffectivenessBoard Effectiveness en Board Simulation

Wanneer u de opleidingsmodules (Director Effectiveness, Board Effectivess en Board simulation) volgt, de bijhorende certificaten behaalt en voldoet aan een aantal voorwaarden, kan u de titel GUBERNA Certified Director dragen. 

Meer informatie vind u hier

Welke informatie vind ik op de GUBERNA website?

We zijn trots om ons nieuwe good governance platform met u - onze leden en netwerk - te delen. Het GUBERNA platform is opgebouwd op basis van onze 3 strategische pijlers. Hier vindt u een samenvatting van alles wat u kan vinden op ons platform en waar.