Journey lidmaatschap

Bij GUBERNA streven we naar goed bestuur, in al zijn facetten. Goed bestuur leidt tot betere organisaties en betere organisaties dragen bij tot een betere wereld. 

 • Heeft uw organisatie nood aan persoonlijke governance begeleiding bij de ontwikkeling en scherp houden van haar governance?
 • Wil u deelnemen aan exclusieve evenementen zoals het CEO Platform en het Chair Platform waar u in een vertrouwelijke sfeer ervaringen kan delen met peers?
 • Wil u een rol spelen in de strategische ontwikkeling van GUBERNA?
 • Wil u uw vertegenwoordigers gratis of tegen een voordeeltarief laten deelnemen aan het GUBERNA open certificeringstraject?
 • En wil u uw organisatie visibiliteit geven binnen het GUBERNA netwerk?

Dan is het Journey lidmaatschap een perfecte match voor uw onderneming. Met behulp van het Journey lidmaatschap, kan u als onderneming genieten van persoonlijke begeleiding bij de ontwikkeling van uw governance gedurende 5 jaar.

GUBERNA Partnership

In functie van de eigen noden kan uw onderneming met dit lidmaatschap één gratis persoonlijke governance begeleiding naar keuze inzetten elke twee jaar.

Met dit lidmaatschap biedt uw onderneming haar bestuurders en vertegenwoordigers van het topmanagement (directiecomité, managementcomité, & secretaris-generaal) de mogelijkheid om als effectief lid betrokken te zijn bij de werking van GUBERNA en zo op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen inzake good governance.

Bekijk de aanvullende voordelen van het Journey lidmaatschap

Voordelen van het Journey lidmaatschap

 • GUBERNA Board of Trustees

  Uw hoofdvertegenwoordiger wordt lid van de GUBERNA Board of Trustees (het adviesorgaan van de GUBERNA Raad van Bestuur) en wordt uitgenodigd op de jaarlijkse bijeenkomst.

 • GUBERNA Chair Platform en CEO Platform

  Uw voorzitter en CEO worden respectievelijk lid van het GUBERNA Chair Platform en CEO Platform en worden uitgenodigd op de desbetreffende bijeenkomsten.

 • Prominente visibiliteit

  Uw organisatie krijgt prominente visibiliteit op het “GUBERNA Good Governance Platform” (guberna.be) en in onze Monthly Newsletter. Bij toetreding krijgt uw organisatie visibiliteit in de GUBERNA Monthly Newsletter en op onze sociale media kanalen.

 • GUBERNA Events

  Uw vertegenwoordigers worden gratis (of tegen een voordeeltarief) uitgenodigd voor alle activiteiten die GUBERNA organiseert voor haar leden (met uitzondering van activiteiten die georganiseerd worden met andere organisaties, de GUBERNA Dag van de Bestuurder en het GUBERNA International Governance Forum).

 • GUBERNA Governance Monitoring Studie

  U ontvangt jaarlijks de GUBERNA Governance Monitoring Studie, en op aanvraag onze Director Remuneration Benchmark studie.

 • GUBERNA lidmaatschapsvoordelen

  Uw vertegenwoordigers genieten van de lidmaatschapsvoordelen van GUBERNA.

Gratis opleidingen voor uw vertegenwoordigers

Met dit premium lidmaatschap kunnen uw sleutelvertegenwoordigers gratis deelnemen aan verschillende opleidingen. Per jaar, en dit voor een periode van 5 jaar, kan uw onderneming beroep doen op 1 gratis deelname aan de volgende 4 opleidingen:

Director Effectiveness en Board Effectiveness, zowel aan de Nederlandstalige als de Franstalige editie.

Voor alle bijkomende inschrijvingen geniet u van 30% korting per opleidingen (met uitzondering van deze in samenwerking met andere organisaties en de opleiding Board Simulation).

GUBERNA Membership

Uw investering

Het Journey Lidmaatschap bedraagt tot €29.500 (excl. BTW) per organisatie per jaar en loopt voor een periode van 5 jaar.

Download hier alvast de brochure van het Journey lidmaatschap.

Liesbeth De Ridder

Klaar om uw governance journey te starten?

Neem contact op met ons.

Liesbeth De Ridder

liesbeth.deridder@guberna.be

Tel +32 9 210 98 91