Project Partnership

Met een stevige focus op een win-win relatie voor zowel u (en uw onderneming) als GUBERNA, streven we binnen een Project Partnership samen naar een beter bestuur in al zijn aspecten. 

Een Project Partnership houdt in dat u, als onderneming, samen met ons een partnership aangaat om een specifiek project op te zetten rond een relevant governance subthema. 

Project partnership GUBERNA

U, als Project Partner, staat centraal in dit governance traject. Op basis van de specifieke noden van uw onderneming bepalen we samen het project thema en de doelstellingen. Dit project is uiteraard volledig op maat. Tijdens de duur van het project is uw organisatie de exclusieve en geprivilegieerde partner van GUBERNA in zijn ‘vakgebied’ voor het welbepaalde governance-gerelateerde project.

Als Project Partner genieten uw gekozen vertegenwoordigers uiteraard van de GUBERNA Individuele Lidmaatschapsvoordelen, en hier komen nog riante en waardevolle voordelen voor uw onderneming bij.

Download hier de brochure voor Project Partnership. 

De voordelen voor uw onderneming

 • GUBERNA Premium Governance Begeleiding

  Uw onderneming maakt aan een voordeeltarief gebruik van de GUBERNA Premium Governance Begeleiding: zoals een board evaluatie, een review van uw governance documenten, een in-company training, een remuneratie benchmark of op maat begeleiding.

 • Premium opleidingen

  Uw vertegenwoordigers nemen gratis deel aan de opleidingsprogramma’s Director Effectiveness en Board Effectiveness. Voor extra deelnemers genieten zij bovendien van een korting van 30%.

 • GUBERNA Board of Trustees

  Uw hoofdvertegenwoordiger wordt lid van de GUBERNA Board of Trustees (het adviesorgaan van de GUBERNA Raad van Bestuur) en wordt uitgenodigd op de jaarlijkse bijeenkomst.

 • GUBERNA Chair Platform en CEO Platform

  Uw voorzitter en CEO worden respectievelijk lid van het GUBERNA Chair Platform en CEO Platform en worden uitgenodigd op de desbetreffende bijeenkomsten.

 • GUBERNA Events

  Uw vertegenwoordigers worden gratis (of tegen een voordeeltarief) uitgenodigd voor alle activiteiten die GUBERNA organiseert voor haar leden (met uitzondering van activiteiten die georganiseerd worden met andere organisaties, de GUBERNA Dag van de Bestuurder en het GUBERNA International Governance Forum).

 • Prominente visibiliteit

  Uw organisatie krijgt prominente visibiliteit op het “GUBERNA Good Governance Platform” (guberna.be) en in onze Monthly Newsletter. Bij toetreding krijgt uw organisatie visibiliteit in de GUBERNA Monthly Newsletter en op onze sociale media kanalen.

liesbeth de ridder

Interesse in een Project Partnership met GUBERNA?

Interesse of vragen? Neem contact op met ons.

Liesbeth De Ridder

liesbeth.deridder@guberna.be

Tel +32 9 210 98 91