Research Partnership

Met oog op een win-win relatie voor zowel u (en uw onderneming) als GUBERNA, streven we binnen een research partnership samen naar een beter bestuur in al zijn aspecten. 

Heeft u een honger naar kennis en innovatie? Wij namelijk ook! Door het Research Partnership in het leven in te roepen, werken we samen met ondernemingen aan onderzoeken die gaan over belangrijke governance thema’s.

Als Research Partner bent u (en uw onderneming) nauw betrokken bij iedere stap in het onderzoeksproces: van het bepalen van het thema tot het publiceren van de resultaten.

Geïnteresseerd? Neem contact op met ons.

GUBERNA research partnership

Uw onderneming als Research Partner

Tijdens onze vijfjarige overeenkomst is uw Research Partnership met GUBERNA exclusief en geprivilegieerd ten opzichte van andere organisaties die actief zijn in uw sector. Op regelmatige tijdstippen bespreken we de positionering, de verdere ontwikkeling en de valorisatie van de resultaten van ons gezamenlijk project.

Uiteraard geniet uw organisatie van prominente visibiliteit in alle communicatie over het onderzoek en in de gerelateerde publicaties, persconferenties en evenementen!

Als Research Partner genieten uw gekozen vertegenwoordigers van de GUBERNA Individuele Lidmaatschapsvoordelen, en hier komen vanzelfsprekend nog riante en waardevolle voordelen voor uw onderneming bij.

Download hier de brochure voor Research Partnership. 

Voordelen voor uw onderneming

 • GUBERNA Premium Governance Begeleiding

  Uw onderneming maakt aan een voordeeltarief gebruik van de GUBERNA Premium Governance Begeleiding: zoals een board evaluatie, een review van uw governance documenten, een in-company training, een remuneratie benchmark of op maat begeleiding.

 • Premium opleidingen

  Uw vertegenwoordigers nemen gratis deel aan de opleidingsprogramma’s Director Effectiveness en Board Effectiveness. Voor extra deelnemers genieten zij bovendien van een korting van 30%.

 • GUBERNA Board of Trustees

  Uw hoofdvertegenwoordiger wordt lid van de GUBERNA Board of Trustees (het adviesorgaan van de GUBERNA Raad van Bestuur) en wordt uitgenodigd op de jaarlijkse bijeenkomst.

 • GUBERNA Chair Platform en CEO Platform

  Uw voorzitter en CEO worden respectievelijk lid van het GUBERNA Chair Platform en CEO Platform en worden uitgenodigd op de desbetreffende bijeenkomsten.

 • GUBERNA Events

  Uw vertegenwoordigers worden gratis (of tegen een voordeeltarief) uitgenodigd voor alle activiteiten die GUBERNA organiseert voor haar leden (met uitzondering van activiteiten die georganiseerd worden met andere organisaties, de GUBERNA Dag van de Bestuurder en het GUBERNA International Governance Forum).

 • Prominente visibiliteit

  Uw organisatie krijgt prominente visibiliteit op het “GUBERNA Good Governance Platform” (guberna.be) en in onze Monthly Newsletter. Bij toetreding krijgt uw organisatie visibiliteit in de GUBERNA Monthly Newsletter en op onze sociale media kanalen.

Liesbeth De Ridder

Interesse in een Research Partnership met GUBERNA?

Neem contact op met ons.

Liesbeth De Ridder

liesbeth.deridder@guberna.be

Tel +32 9 210 98 91