Rachel Feller
Functie
Lifelong Learning Manager
Telefoonnummer
02 518 18 03

Rachel Feller

Rachel Feller is Lifelong Learning Manager en lid van het Management Committee van GUBERNA. Ze trad in dienst in 2016. Ze geeft GUBERNA opleidingen, externe lezingen en incompany trainingen. Ze neemt ook actief deel aan de evaluaties van raden van bestuur en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het segment van niet-beursgenoteerde ondernemingen. Ze onderzoekt de belangrijkste onderwerpen op het gebied van corporate governance en ESG vanuit een multistakeholderperspectief.   

Daarnaast is Rachel lid van de Education Committee van ecoDA (the European Confederation of Directors' Associations) en is ze onafhankelijke bestuurder van vzw APEDA.

Rachel heeft een uitgebreide internationale ervaring in zowel de creatieve industrie als in het hoger onderwijs. Voordien was ze head of corporate relations van de Université Catholique de Louvain (UCLouvain) en coördinator van het interdisciplinair ondernemerschapsprogramma van de universiteit. Ze was ook secretaris-generaal van de Adviesraad van de Louvain School of Management. Voordat ze aan de slag ging bij UCLouvain werkte ze 20 jaar in de mode-industrie. Ze maakte deel uit van managementteams van familiebedrijven en snelgroeiende kmo’s die actief zijn in Europa, Azië en Noord-Afrika. Daar leidde ze internationale projecten met interdisciplinaire en interculturele samenwerkingsverbanden.  

  Rachel heeft een diploma handelsingenieur van de UCL-Louvain School of Management.  

Being a professional director is a journey. Keep yourself empowered;  for better decisions, better organisations ... and a better world